Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Επέστρεψαν στην Ελλάδα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τα 2 βρέφη που είχαν υποβληθεί σε εγχειρήσεις στη Γαλλία

Επέστρεψαν στην Ελλάδα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τα 2 βρέφη που είχαν υποβληθεί σε εγχειρήσεις στη Γαλλία

Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε η αερομεταφορά δύο βρεφών 4 και 6 μηνών με αεροσκάφος Gulfstream-V της Πολεμικής Αεροπορίας από το αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού και το αεροδρόμιο της Lille, στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας και στην αεροπορική βάση της Μίκρας. Τα βρέφη είχαν υποβληθεί σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις στη Γαλλία. Η επιστροφή τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγινε μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ σε συνεννόηση με το Χαμόγελο του Παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι τη σχετική εντολή για την αερομεταφορά του μωρού των 4 μηνών από το Χαμόγελο του Παιδιού στο Παρίσι είχε δώσει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, ύστερα από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 25 Νοεμβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.