Αρχική Famous Parents Επικίνδυνη οδηγός η Gwyneth Paltrow, ενώ έχει την κόρη της μαζί της πάνω σε βέσπα

Επικίνδυνη οδηγός η Gwyneth Paltrow, ενώ έχει την κόρη της μαζί της πάνω σε βέσπα

Gwyneth

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω κάνει το γύρο του διαδικτύου, καταγράφοντας την εντελώς απρόσεχτη οδηγική συμπεριφορά της Gwyneth Paltrow πάνω σε ένα σκούτερ, ενώ έχει από πίσω της την 9χρονη κόρη της Apple.

Το βίντεο μάς δείχνει τη διάσημη ηθοποιό, να ξεκινά χωρίς καν να κοιτάξει στο δρόμο, όπου τη στιγμή εκείνη διερχόταν σχολικό λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου παγώνει στο θέαμα της μηχανής που ξαφνικά "πετάγεται" μπροστά του, παρ' όλα αυτά καταφέρνει να φρενάρει το σχολικό ενώ ο ίδιος μένει αποσβολωμένος από αυτό που μόλις αντιμετώπισε.

Gwynrth

Είναι γεγονός βέβαια ότι αυτή η εντελώς αψυχολόγητη κίνηση της Paltrow ξένισε όσους τη γνωρίζουν, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο ψύχραιμο, πειθαρχημένο και προσεκρικό, αναφέρουν οι πηγές στη βρετανική Daily Mail. Ένα θετικό πάντως που ο διεθνής τύπος της "χρεώνει", είναι ότι τόσο η μαμά όσο και η κόρη φορούν κράνος, προστατεύοντας τον εαυτό τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.