Επιλέγοντας το κατάλληλο σουτιέν θηλασμού

Σύμφωνα με έρευνες, ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών δεν φοράει το σωστό νούμερο σουτιέν και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού αυτό το ποσοστό είναι ακόμη μεγαλύτερο. Είναι, όμως, πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα να επιλέγει το κατάλληλο σουτιέν ανάλογα τις προσωπικές της ανάγκες.

Το σουτιέν πρέπει να εφαρμόζει άψογα στο στήθος κάθε γυναίκας αγκαλιάζοντας άνετα την περίμετρο του θώρακα και προσφέροντας την κατάλληλη υποστήριξη.

Πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που το στήθος σας αυξάνεται κατά μέσο όρο ένα με δύο νούμερα και προετοιμάζεται για τον θηλασμό. Σε αυτήν την περίπτωση η άνεση και η ευελιξία είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που κρίνουν ένα σουτιέν θηλασμού.

Τα σουτιέν θηλασμού πρέπει να είναι ελαστικά, ούτως ώστε να προσαρμόζονται στην ανάπτυξη του στήθους και να μην διαθέτουν μπανέλα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ακόμη και μόλυνση της περιοχής. Ταυτόχρονα πρέπει να είναι ανθεκτικά και να διατηρούν τη φόρμα τους ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα.

Ένα ποιοτικό σουτιέν στο κατάλληλο μέγεθος χαρίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα που λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Στα esorouxa-anelia.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σουτιέν που καλύπτουν τις ανάγκες σας για άνεση και σωστή υποστήριξη. Μοναδικές προσφορές σε επώνυμα σουτιέν με ενίσχυση ή χωρίς, σουτιέν θηλασμού και σουτιέν για μεγάλα μεγέθη. Κάντε στον εαυτό σας το δώρο που χρειάζεται!