Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Επιμόρφωση: Web Design, Aπό τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας!

Επιμόρφωση: Web Design, Aπό τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας!

webdesign

Επιμόρφωση εξ αποστάσεως, από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο "Web Design: Από τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας" περιλαμβάνει τις κάτωθι εννέα (9) θεματικές ενότητες:

-Web και web usability και προεργασία για την κατασκευή ιστοσελίδας

-Εισαγωγή στην html5

-Επιχειρηματικότητα και Βασικές Αρχές Στρατηγικές Επιχειρήσεων

-Γλώσσα JavaScript

-Βάσεις δεδομένων MySQL

-Γλώσσα php

-Τεχνική AJAX

-Τεχνικές Προστασίας από κακόβουλες ενέργειες-στατιστική επεξεργασία.

-Δημιουργία Ειδησεογραφικού Blog Site

unnamed

Ακόμα:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 150 Προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 10 μηνών που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Στα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass. Η χρήση του ECVET επιτρέπει την αναγνώριση, μεταφορά και συσσώρευση πιστωτικών μονάδων μεταξύ Προγραμμάτων από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Κέντρα.

Για να υποβάλετε αίτηση, πατήστε εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.