Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη

Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη

IMG_0832Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στους Παιδικούς Σταθμούς», θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, για τους εργαζόμενους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, διοργανωμένα από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Στόχος των σεμιναρίων αυτών, είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Συγκεκριμένα τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν:

- Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στον Παιδικό Σταθμό Φωκά, από τις 17.00 έως τις 19.00, από εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Σταθμούς της 5ης Δημοτικής Κοινότητας.

- την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στον Παιδικό Σταθμό Μ. Αλέξανδρος, από τις 17.00 έως τις 19.00, από εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Σταθμούς της 1ης, 2ης , 3ης , 4ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα δήλωσε σχετικά: «Αντίστοιχα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους όλων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα γίνουν και τους επόμενους μήνες, καθώς πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι η υγεία των παιδιών».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.