Έπιπλα από παλαιοπωλεία!

Τα παλιά έπιπλα που φτιάχτηκαν στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες, ασκούν ακόμα τη γοητεία τους. Αν έχετε ένα παλιο έπιπλο που κάτι σημαίνει για σας, αναζητήστε τους τεχνίτες που θα του δώσουν καινούρια πνοή. Τι μπορείτε να φτιάξετε και πως θα αλλάξουν, θα σας το προτείνουν εκείνοι.

Για παράδειγμα, ένα Όμορφο ξύλινο γραφείο με μεταλλικά πόδια στήριξης από παλιά ραπτομηχανή, είναι μια ιδέα! (φωτο επάνω)

2

Η φαντασία δεν έχει όρια!

Παλιά πόρτα από ντουλάπα, βάφτηκε και επενδύθηκε εσωτερικά με ένα ακόμα κομμάτι ξύλου, πάνω στο οποίο μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις με κιμωλίες, γιατί είναι βαμμένη με το ειδικό χρώμα για μαυροπίνακες.   Δοκιμάστε το μαύρο χρώμα μαυροπίνακα, είναι τέλειο!

3

Ένα παλιό καρότσι μεταφοράς εμπορευμάτων, ζει μια δεύτερη νιότη! Μπορεί να φιλοξενήσει την τηλεόραση ή ένα υποσύστημα ή ότι άλλο αγαπάτε!

4

Πιάνο- τραπέζι!

Να μια καταπληκτική ιδέα. Πρόκειται για ένα κλαβιέ πιάνου, που έχει επενδυθεί με ένα ξύλινο τραπέζι. Η επιφάνεια προστατεύεται με γυαλί και στολίζει μοναδικά έναν ιδιαίτερο χώρο.

5

Βαλίτσα-τραπέζι!

Η αγαπημένη δερμάτινη βαλίτσα του παππού, μπορεί να γίνει ένα μικρό βοηθητικό τραπέζι, με ελάχιστο κόστος και πολύ δημιουργικότητα!

6

Αυτοκινητάκια γλάστρες!

Να και κάτι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας! Αυτοκίνητα αντίκες, από αλουμίνιο ή σίδηρο, μπορούν να στολίσουν το σπίτι με εναλλακτικούς τρόπους!