Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Επιπλέον 4 εκατ. ευρώ στα σχολεία για θέρμανση

Επιπλέον 4 εκατ. ευρώ στα σχολεία για θέρμανση

assets_LARGE_t_420_53875718Νέα επιχορήγηση 4 εκατομμυρίων ευρώ εγκρίθηκε για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης που θα διατεθεί στα σχολεία της χώρας. Το Υπουργείο Εσωτερικών λόγω των αυξημένων αναγκών ζήτησε και πήρε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους την έγκριση για τη νέα έκτακτη επιχορήγηση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 27.11.2013 το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχε προχωρήσει σε έκτακτη επιχορήγηση 8 εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της χώρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter