Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Επισκεφθείτε ένα πρατήριο Shell και φροντίστε τον εαυτό σας

Επισκεφθείτε ένα πρατήριο Shell και φροντίστε τον εαυτό σας

prosfora_shell_mesaKάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει χρήσιμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης με την υπογραφή της Philips.

Συγκεκριμένα,  μπορεί να αποκτήσει μία ξυριστική μηχανή, ή ένα trimmer ή ένα σετ ταξιδιού με σεσουάρ και ισιωτικό μαλλιών με τους ακόλουθους τρόπους:

- Mε την αγορά τουλάχιστον 25 λίτρων καυσίμου Shell V-Power Racing και επιπλέον πληρωμή μόλις 19,90 ευρώ.
- Mε την αγορά τουλάχιστον 25 λίτρων Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel, την εξαργύρωση 1.000 πόντων από την κάρτα Smart Club και επιπλέον πληρωμή μόλις 19,90 ευρώ.

Με αυτή την προσφορά κάθε πελάτης των πρατηρίων Shell, που εμπιστεύεται τα καινοτόμα καύσιμα Shell V-Power για την απόδοση και προστασία του οχήματός του, κερδίζει τώρα ακόμα περισσότερο, αξιοποιώντας την κάρτα Shell Smart Club, χάρη στη νέα συνεργασία με τη Philips και τα χρήσιμα προϊόντα της.

Ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και φροντίστε τόσο τον εαυτό σας όσο και το αυτοκίνητό σας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.