Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Επισκεφθείτε το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη (από 20/12)

Επισκεφθείτε το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη (από 20/12)

Xorio-xristoygennon77Η πιο παραμυθένια γιορτή των Χριστουγέννων περιμένει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας στην Τρίπολη. Το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην πλατεία Άρεως, θα μας μεταφέρει από τις 20 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 6.00μμ) έως τις 6 Ιανουαρίου ,για τρίτη συνεχή χρονιά, στο μαγικό κόσμο των γιορτών.

Ο Αι Βασίλης , τα ξωτικά και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων ετοιμάζουν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο πιο λαμπερό και φιλόξενο «Χωριό των Χριστουγέννων» , με παιχνίδια , περιπέτεια και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Ακολουθώντας τη διαδρομή του Μαγικού Χάρτη που δίνει στα παιδιά ο ξωτικούλης - « Κλειδαρούλης» , ένας πολύτιμος συνεργάτης του Αι Βασίλη , οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να εκπαιδευτούν σε δράσεις που διαδραματίζονται στα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.

Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα…« Κλειδιά Συμμετοχής» στις δράσεις του « Χωριού των Χριστουγέννων» επάξια αποκτούν τη βεβαίωση του Επίτιμου Βοηθού του Αι Βασίλη και απολαμβάνουν μια νόστιμη λιχουδιά.

Xorio-xristoygennon5Παιδιά προσοχή … Η παρέα του Αι Βασίλη προειδοποιεί… Στο Μαγικό Χάρτη συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στις κληρώσεις που θα λάβουν χώρα την  Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με πολλά δώρα!

Οι δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης είναι ΔΩΡΕΑΝ:

Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη
Νεραιδοχρώματα (Ζωγραφική προσώπου)
Το Ατελιέ των Ξωτικών (κατασκευές)
Παραμυθόσπιτο (μυθοπλασία)
Το μαγικό σπίτι των Χριστουγέννων (μαγικές παραστάσεις)
Οι Λιχουδιές του Αι Βασίλη ( κέρασμα από τον Αι Βασίλη)

21122012564Χριστουγεννιάτικος παιδότοπος : Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο«Χωριό των Χριστουγέννων» συμπληρώνεται με το Καρουσέλ ,το μεγάλο παγοδρόμιο , το τρενάκι , τις κούνιες ταχύτητας , το τζάμπινγκ τραμπολίνο και το μαγικό καράβι.

Και ακόμη… Στο « Χωριό των Χριστουγέννων» θα περιηγηθείτε σε μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.