Αρχική InfoTV Επισκεφθήκαμε το πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στο Avenue Mall (βίντεο)

Επισκεφθήκαμε το πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στο Avenue Mall (βίντεο)

Ψάχνετε πρωτότυπους τρόπους να απασχολήσετε τα παιδιά σας, σε έναν ασφαλή χώρο στην πόλη, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας και συγχρόνως να τα έχετε υπό τη διακριτική σας επίβλεψη; Ή μήπως ανήκετε κι εσείς στους περιπετειώδεις γονείς, που δεν χάνουν ευκαιρία να διασκεδάσουν παρέα με τα παιδιά τους μέχρι τελικής πτώσης;

Το πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στο Avenue Mall στο Μαρούσι είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες που θέλουν να συνδυάσουν όλα τα παραπάνω! Πλήθος δραστηριοτήτων προσφέρουν στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης λίγο πριν από την επιστροφή στα θρανία!

Με την κάμερα του Infokids.gr επισκεφθήκαμε το εντυπωσιακό πάρκο Volta Fun Town στο Avenue Mall και γίναμε ξανά παιδιά, περνώντας μοναδικές στιγμές στα αμέτρητα παιχνίδια που μπορούν να απασχολήσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter