Αρχική InfoTV Επισκεφθήκαμε τον φανταστικό πολυχώρο δημιουργικής απασχόλησης «Παίξε Γέλασε - Ταξίδι στο Παιχνίδι»

Επισκεφθήκαμε τον φανταστικό πολυχώρο δημιουργικής απασχόλησης «Παίξε Γέλασε - Ταξίδι στο Παιχνίδι»

Τα παιδιά από τη φύση τους αγαπούν να εκφράζονται ελεύθερα, να εξερευνούν, να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν το χώρο που τα περιβάλλει, ιδίως όταν πρόκειται για ένα χώρο ευχάριστο, πρωτότυπο και γεμάτο εκπλήξεις, όπου μπορούν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από το παιχνίδι.

Sequence 01r.Still002Το Infokids.gr επισκέφθηκε τον πολυχώρο δημιουργικής απασχόλησης «Παίξε Γέλασε - Ταξίδι στο Παιχνίδι» και ξεναγήθηκε από την υπεύθυνη κα. Μαρία Λάμπρου, στον χώρο όπου εδώ και δέκα χρόνια έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, να γνωριστούν με τις τέχνες και τη μαγειρική και φυσικά να απολαύσουν ατελείωτο ελεύθερο παιχνίδι!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.