Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς episkevi.gr - Η τέχνη της μικροεπισκευής με ένα μόνο κλικ

episkevi.gr - Η τέχνη της μικροεπισκευής με ένα μόνο κλικ

8ff0893159e0aac075552beb451cb9e6Το episkevi.gr έφτασε κοντά σας και είναι αυτό που δηλώνει το όνομα του. Αποτελείται από μια ομάδα σύγχρονων επαγγελματιών έτοιμων να επισκευάσουν οτιδήποτε χάλασε και δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα σας. Το episkevi.gr αποτελεί τη σίγουρη λύση για εσάς που επιθυμείτε να έχετε δίπλα σας τον επαγγελματίες για όλες τις δουλειές.

Οι εξιδεικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να καλύψουν με τον πιο ασφαλή, οικονομικό, γρήγορο και κυριώς ποιοτικό τρόπο τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι, στο κατάστημα ή το γραφείο σας. Ενδεικτικά αναφέρονται:

Υδραυλικές εργασίες
Ηλεκτρολογικά προβλήματα
Ξυλουργικές εφαρμογές - Κατασκευές
Μονώσεις – Θερμομονώσεις
Μερεμέτια – Μικροεπισκευές
Ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης & ανακατασκευής

Το episkevi.gr χτυπάει την κρίση...και στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια. Οι επαγγελματίες του episkevi.gr, προσφέρουν ΕΚΠΤΩΣΗ 25%, σε επιβαρυμένες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι:

ΑΝΕΡΓΟΙ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.