Αρχική InfoMommy Υγεία Επιστημονικό Σεμινάριο: Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία

Επιστημονικό Σεμινάριο: Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (Ε.Ε.Γ.Ε.), της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Γ.Ο.) καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ογκολογίας (ESGO) στην Κλινική ΡΕΑ, με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 200 συνέδρους.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο Νίκος Ακρίβος, Γυναικολόγος Ογκολόγος, ενώ υπήρχε διεθνής συμμετοχή καθώς το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους 6 ομιλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των ιατρών για τις τελευταίες εξελίξεις που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια η λαπαροσκοπική χειρουργική στη γυναικολογική ογκολογία καθώς και για τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των κακοήθων όγκων του γυναικείου γεννητικού συστήματος.
Πραγματοποιήθηκαν 4 συνεδρίες εκ των οποίων η μία αφορούσε βίντεο με τις βασικές ογκολογικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται πλέον λαπαροσκοπικά ενώ στις υπόλοιπες αναλύθηκαν ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ασφάλεια και τους περιορισμούς της λαπαροσκόπησης στη γυναικολογική ογκολογία.
Χορηγοί του σεμιναρίου ήταν η Ethicon και η Vianex.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.