Επιστολή γονέων 4ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου

To Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου μικροί μαθητές από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου σε ρόλο ηθοποιών, ανέβασαν το υπέροχο έργο του Κάρολου Ντίκενς ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ σε θεατρική διασκευή. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία των ιδίων συντελεστών με τη Μελωδία της Ευτυχίας.
Η διδασκαλία καθ΄ όλη τη σχολική χρονιά 2016-2017 έγινε από το γνωστό ηθοποιό ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΖΑ, ο οποίος και σκηνοθέτησε ανιδιοτελώς το έργο στο πλαίσιο της θεατρικής αγωγής.
Το άρτιο αποτέλεσμα της παράστασης, ο επαγγελματισμός του κ. Μάριζα και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου, απέδειξαν ότι με λίγα υλικά αγαθά γίνονται σπουδαία πράγματα στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας.
Τα κουστούμια ράφτηκαν από γονείς με υφάσματα που διέθεσε το σχολείο, από δωρεές. Τα έπιπλα και τα σκηνικά της παράστασης ήταν προσφορά των γονέων.

 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Δ. Μάριζα που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε αυτή την υπέροχη παράσταση η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μικρών και μεγάλων.

Με εκτίμηση οι γονείς

Εκ μέρους των γονέων
Μάγδα Πανουργιά