Αρχική Νέα Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ

mirto

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, η νεαρή Μυρτώ επιστρέφει στη χώρα της.

Το κορίτσι, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα νοσηλευθεί με την επιστρφή της, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus», στη Λάρισα. Το Κέντρο αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που μετά από ατυχήματα ή νοσήματα έχουν ανάγκη ανοικτής ή κλειστής νοσηλείας για την αποκατάσταση και αποθεραπεία τους.

Η νεαρή Μυρτώ έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της «αντλίας μπακλοφέν», για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας που τη βασανίζουν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της, όλα βαίνουν καλώς με τη νέα θεραπεία κι έτσι μπορεί πλέον να επιστρέψει στον τόπο της, κοντά στον πατέρα της Γιάννη, και τη 18χρονη αδελφή της Ελεάννα.

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν εκταμιευθεί τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον έρανο των ομογενών.

Ας ελπίσουμε πάντως στη ζωή της όλα να πηγαίνουν πλέον κάθε μέρα και καλύτερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.