Αρχική Προτάσεις Αγοράς Επιστροφή στα θρανία για τους μικρούς φίλους της Goody’s με τα πιο απίθανα δώρα από το Junior!

Επιστροφή στα θρανία για τους μικρούς φίλους της Goody’s με τα πιο απίθανα δώρα από το Junior!

dfxqwfqwfgΗ νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και το Junior Goody’s γίνεται ο αγαπημένος φίλος των μαθητών στην τάξη! Και φέτος, όπως κάθε χρόνο το αγαπημένο γεύμα Junior προσφέρει στους μαθητές πλούσια δώρα, γεμίζοντας την επιστροφή στα θρανία με ενθουσιασμό και πολλές εκπλήξεις!

Μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου, με την αγορά κάθε γεύματος Junior, τα εστιατόρια Goody’s προσφέρουν στους μαθητές τα πιο cool σχολικά είδη: τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, φακέλους με γραφική ύλη, ξυλομπογιές. Επιπλέον, οι φίλοι του Junior με 3 γεύματα κερδίζουν 3 μοναδικά χρωματιστά τετράδια για την επιστροφή τους στο σχολείο!

Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη και καθιερωμένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς!

Η πιο ευχάριστη επιστροφή στα θρανία γίνεται πάντα παρέα με το Junior της Goody’s!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.