Αρχική Προτάσεις Αγοράς Επιστροφή στα θρανία με τις πιο μοδάτες και οικονομικές αθλητικές φόρμες

Επιστροφή στα θρανία με τις πιο μοδάτες και οικονομικές αθλητικές φόρμες

Οι διακοπές για τις περισσότερες οικογένειες έχουν φτάσει στο τέλος τους, με τα παιδιά να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή στα θρανία! Ανάμεσα στα απαραίτητα σχολικά είδη πρωταγωνιστούν και οι αγορές ενδυμάτων για να υποδεχθούν τα παιδιά τη νέα χρονιά φορώντας «τα καλά» τους! Κι όταν λέμε «τα καλά» τους φυσικά δεν εννοούμε ρούχα απαραιτήτως ακριβά, αλλά ρούχα που προσφέρουν άνεση στα παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων!

Μιλάμε φυσικά για το πιο βολικό ρούχο που δεν είναι άλλο από τις αθλητικές φόρμες! Με την επιστροφή στα θρανία είναι και η κατάλληλη εποχή για να επιδοθείτε σε τέτοιου είδους αγορές, καθώς στα καταστήματα υπάρχουν αρκετές προσφορές, μιας που η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν επιτρέπει περιττά έξοδα.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στα διαδικτυακά καταστήματα και ανακαλύψαμε τις πιο μοδάτες και οικονομικές αθλητικές φόρμες για αγόρια και κορίτσια!

Παιδική φόρμα για Αγόρια Marasil

Σετ φόρμας για Αγόρια Five Star, Alouette

Σύνολο φόρμας για Κορίτσια, Orchestra

Σετ φόρμας με τύπωμα Animal Print, Energiers

Παιδική φόρμα για Αγόρια Adidas, Intersport

Φόρμα για Κορίτσια New College, www.kinderland.com.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.