Αρχική InfoMommy Υγεία Επιτυχής επανασυγκόλληση άκρας χειρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Επιτυχής επανασυγκόλληση άκρας χειρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επιτυχημένη συγκόλληση άκρας χειρός μετά από ακρωτηριασμό, επιτεύχθηκε στο Τμήμα Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.
Ο 34χρονος ασθενής προσήλθε με κομμένο χέρι στο επίπεδο του καρπού και κάκωση συνθλιπτικού χαρακτήρα, μετά από εργατικό ατύχημα. Η προηγούμενη ιατρική γνωμάτευση προέβλεπε άμεσο ακρωτηριασμό λόγω αδυναμίας επαναιμάτωσης και καθώς ο ασθενής δεν συναίνεσε, προσήλθε στο Διαβαλκανικό με κρίσιμη καθυστέρηση 6 ωρών.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τη χειρουργό χεριού-μικροχειρουργό, Ελλάδα Παπαδογεώργου και την ομάδα των συνεργατών ιατρών. Μετά από 9ωρη χειρουργική επέμβαση επιτεύχθηκε η επαναγγείωση του χεριού του.
Ο 34χρονος ασθενής έλαβε εξιτήριο με την κατάσταση της υγείας του σταθερή ενώ το χέρι του έχει διασωθεί.
Στο Τμήμα Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς τέσσερις δύσκολες περιπτώσεις επανασυγκόλησης άκρας χειρός κατά το τρέχον έτος και πλήθος άλλων επεμβάσεων μικροχειρουργικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.