Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής για έλεγχο της παιδικής παχυσαρκίας στην Ευρωκλινική (24/10)

Επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής για έλεγχο της παιδικής παχυσαρκίας στην Ευρωκλινική (24/10)

obesechild3Επειδή η παιδική παχυσαρκία εάν εγκατασταθεί, είναι δύσκολο να θεραπευτεί, πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στην πρόληψη. Η Ευρωκλινική Παίδων δημιούργησε ένα πλήρως οργανωμένο ειδικό τμήμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας παιδιών και εφήβων. Στελεχωμένο από Ενδοκρινολόγο Παίδων, Παιδοψυχίατρο και Διαιτολόγο, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά, την οικογένεια, αλλά και κάθε παιδίατρο να αντιμετωπίσουν υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά και εφήβους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας που τιμάται κάθε χρόνο στις 24 Οκτωβρίου, η Ευρωκλινική Παίδων παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου παιδικής παχυσαρκίας στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 στο τηλ. 2108691957. Στις εξετάσεις περιλαμβάνονται επίσκεψη σε Διευθυντή Ενδοκρινολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων, επίσκεψη σε Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων και επίσκεψη σε Παιδοψυχολόγο.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2013.


Ευρωκλινική Παίδων
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.