Επώνυμοι γονείς στην πρεμιέρα του «Η περιπέτεια των 4 εποχών»

_K7A1577 copy
Η πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης ‘»Η Περιπέτεια των 4 εποχών» , την περασμένη Κυριακή, έδωσε την ευκαιρία για μια λαμπερή και χαρούμενη συνάντηση μικρών και μεγάλων, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στις ΡΟΕΣ της οδού Ιάκχου στο Γκάζι.
Οι Εκδόσεις Καρυδάκη μετέφεραν το πολυβραβευμένο βιβλίο της Μαρίζας Γεωργάλου, μια ιστορία που όλοι αγαπήσαμε, στη σκηνή του θεάτρου Ροές σε διασκευή του Στέλιου Χατζηαδαμίδη και σκηνοθεσία της Χλόης Μάντζαρη. Οι ήρωες που εικονογράφησε η βραβευμένη Κατερίνα Χαδουλού, ζωντάνεψαν και συνομίλησαν με τους 5 πρωταγωνιστές: 5 παιδιά που όπως όλοι, μικροί και μεγάλοι ψηφίζουν το καλοκαίρι, την αγαπημένη εποχή για αιώνιο βασιλιά…

Ποιες αλλαγές όμως και ποιες αναπάντεχες ανατροπές φέρνει αυτό στο οικοσύστημα; Τι αλλάζει στη ζωή όλων; Τα μείζονα ζητήματα για την ισορροπία του πλανήτη και την αρμονία της Φύσης τίθενται για προβληματισμό μέσα από απλό και συνάμα ευφυή θεατρικό λόγο κατανοητό από τον παιδικό νου και ιδανικό για την όξυνση των σκέψεων ενός ενήλικα. Νοήματα, συναισθήματα, σκέψεις ακολουθούν την κορύφωση του θεατρικού θεάματος, όσο η πλοκή εξελίσσεται και μελοποιείται από τις συνθέσεις των πρωτότυπων κομματιών του Ευριπίδη Ζεμενίδη σε στίχους του Γιώργου Μυζάλη.

_K7A1601 copy

Ανάμεσα στους θεατές που καταχειροκρότησαν την παράσταση οι: Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, Μαρία Σολωμού, Πάνος Μουζουράκης, Τζένη Μπότση, Νόνη Δούνια, Παναγιώτα Βλαντή, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Μαλισσόβας, Γιώργος Μιχαλάκης, Δημήτρης Γιώτης, Νικόλας Καραγκιαούρης ο επιχειρηματίας Καίρης Δανιόλος και πολλοί άλλοι.

_K7A0731 copy

Θέατρο
ΡΟΕΣ, Ιάκχου 16, Γκάζι (δίπλα στο μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 34 79 426

www.theatroroes.gr

Διάρκεια παράστασης   75’

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Κάθε Κυριακή 11.30 π.μ & 15.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10€

Άνεργοι/Πολύτεκνοι/Φοιτητές: 8€