Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Έρεβος μετά το login τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

Έρεβος μετά το login τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

BKS.0175880Θρίλερ που καταλύει τα όρια της εικονικής πραγματικότητας. Σε ένα σχολείο του Λονδίνου ένα βιντεογκέιμ, το «Έρεβος», περνάει από χέρι σε χέρι. Το παιχνίδι διαφέρει από τα υπόλοιπα, καθώς φαίνεται να συνομιλεί ζωντανά με τον παίκτη σαν να γνωρίζει τα πάντα γι' αυτόν. Σύντομα οι αποστολές που μοιράζει στους παίκτες αφορούν τον έξω κόσμο και γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες.

Πανέξυπνη κεντρική ιδέα με κινηματογραφικό δυναμικό, σασπένς μέχρι το τέλος, θα ενθουσιάσει και θα προβληματίσει τους αναγνώστες σχετικά με τα όρια της ατομικής ελευθερίας. Έχει κερδίσει βραβείο αναγνωστών στη Γερμανία.

ISBN: 978-960-16-4822-4
Συγγραφέας: ΠΟΣΝΑΣΚΙ ΟΥΡΣΟΥΛΑ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ
Μετάφραση: ΠΑΣΠΑΡΔΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Σελίδες: 536


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.