Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Εργασία Βάκχες»: Θεατρική Παράσταση στο Αλατζά Ιμαρέτ (22-27/4)

«Εργασία Βάκχες»: Θεατρική Παράσταση στο Αλατζά Ιμαρέτ (22-27/4)

02158fa0-2e33-4f6b-a528-cd6345c5e1d3

Η ομάδα «θΘ» θα παρουσιάσει το έργο με τίτλο «Εργασία Βάκχες» από την Τρίτη  22 έως και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και ώρα 21:00, στο Αλατζά Ιμαρέτ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η «Εργασία Βάκχες», μία solo performance βασισμένη στις «Βάκχες» του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά, είναι προϊόν συνεργασίας ενός ηθοποιού, ενός εικαστικού, ενός μουσικού και μίας σχεδιάστριας μόδας. Ένας ηθοποιός επί σκηνής αφηγείται ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου τραγικού, σε μια παράσταση που περιλαμβάνει στοιχεία από το σωματικό και αφηγηματικό θέατρο, το χορό, τη γλυπτική, τη ζωγραφική, τη μουσική και το τραγούδι. Η ιδέα, η σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι του Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Συντελεστές:

Μουσική: Κωστής Λιολιόπουλος
Σκηνικά/Art επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κοστούμι: Ελεάνα Θαλασσούδη
Φωνητικά: Χριστίνα Χριστοδούλου
Photography and Graphic design: Mike Rafail

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αποφοίτησε από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους σκηνοθέτες Μιχαήλ Μαρμαρινό, Λευτέρη Βογιατζή, Γιώργο Λάνθιμο και Σίμο Κακάλα. Στον κινηματογράφο έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Παντελή Βούλγαρη και Νίκου Περάκη.

Το εισιτήριο γενικής εισόδου διαμορφώνεται στα 10 €.

Αλατζά Ιμαρέτ
Κασσάνδρου 91 – 93, Θεσσαλονίκη
2310. 278.587


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.