Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Εργαστήρι δημιουργικής γραφής & ανάγνωσης για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού στο Δάσος των Χρωμάτων

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής & ανάγνωσης για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού στο Δάσος των Χρωμάτων

Στα παιδιά αρέσουν πολύ τα παραμύθια. Λατρεύουν να ακούν ιστορίες για πρίγκιπες και πριγκίπισσες, για ήρωες, μυθικά πλάσματα και τόπους μαγικούς. Μερικά παιδιά, μάλιστα, καταφέρνουν να «ζήσουν» με τη φαντασία τους το παραμύθι, ενώ άλλα φτιάχνουν μόνα υπέροχες ιστορίες.

Είναι αλήθεια πως τα παιδιά μπορούν με τη φαντασία και την αθωότητά τους να φτιάξουν τα πιο όμορφα παραμύθια. Πολλές φορές, όμως, δεν ξέρουν πώς ακριβώς να εκφραστούν ή να γράψουν – αν είναι μεγαλύτερα – τα όσα σκέφτονται.

Για να καταφέρουν να εκφραστούν, λοιπόν, σαν επαγγελματίες μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια δημιουργικής γραφής, όπως το εργαστήρι δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης για παιδιά νηπιαγωγείου και Α’ δημοτικού, στο Δάσος των Χρωμάτων.

Συγκεκριμένα, αν έχετε παιδάκι 5 έως 6,5 ετών, δηλαδή παιδί που φοιτά στο Νηπιαγωγείο ή στην Α’ Δημοτικού, και θέλετε να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού, της Λογοτεχνίας, της ποίησης και της Τέχνης, τότε αυτό το εργαστήρι είναι κάτι που θα του αρέσει πολύ.

Σε αυτό το εργαστήριο τα παιδιά θα σκαρφιστούν τις δικές τους ιστορίες και θα τις πλάσουν με χρυσόσκονη και αγάπη. Θα γράψουν στίχους ξεχωριστούς. Θα ταξιδέψουν με την φαντασία τους και θα τρυπώσουν σε κάθε λογής παραμύθι.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να:

καλλιεργήσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση
αναπτύξουν τη φαντασία τους
εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους
να εξοικειωθούν με τη Λογοτεχνία, την Ποίηση και την Τέχνη
να βελτιώσουν τον προφορικό τους λόγο

Το εργαστήρι θα πραγματοποιεί η συγγραφέας Βασιλική Μουργελά

Κάθε Τρίτη 17:30-18:30

Το Δάσος των Χρωμάτων

Διεύθυνση: Μακεδονίας 12, Ν. Ηράκλειο (πλησίον Ολυμπιακού Σταδίου)
Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωση συμμετοχής: 210-6148118, 694-8063816


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter