Αρχική Fun Time Εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα: Η Ξένια ανοίγει το Εργαστήρι με ένα παραμύθι

Εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα: Η Ξένια ανοίγει το Εργαστήρι με ένα παραμύθι

foto2_777

Η Ξένια Καλογεροπούλου εγκαινιάζει τη νέα χρονιά στο Εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα με μία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς της φίλους. Λίγο πριν το Εργαστήρι ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα παιδιά στο νέο θεατρικό τους ταξίδι τη σχολική περίοδο 2013-2014, η Ξένια θα αφηγηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο παραμύθια. Αν θέλετε να ζήσετε αυτή τη μαγική εμπειρία, πρέπει να κρατήσετε θέση εγκαίρως. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν αποκαλύπτουμε τον τίτλο του παραμυθιού, είναι μέρος της περιπέτειας...

ελεύθερη είσοδος
απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση
θέσεις περιορισμένες
θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τις ηλικίες από προνήπιο έως Β Δημοτικού: Δευτέρα 23/9 18.30-19.30
Για τις ηλικίες από Γ - ΣΤ Δημοτικού: Πέμπτη 26/9 18.30-19.30

«Στις μέρες που ζούμε είναι εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό να βλέπεις ένα χώρο σαν το Εργαστήρι του θεάτρου Πόρτα να λειτουργεί όλο και πιο δημιουργικά.
Να καινοτομεί και να εμπνέει και να συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλο και πιο πιστούς και ενθουσιώδεις μαθητές και δασκάλους. Είμαι πολύ υπερήφανη για το Εργαστήρι μας και ανυπομονώ να βρεθούμε πάλι εκεί το φθινόπωρο για να συμμετάσχω κι εγώ στα καινούρια προγράμματα που σχεδιάζουμε.»
Ξένια Καλογεροπούλου, Ιούλιος 2013

«Η αφετηρία μπορεί να είναι: παραμύθι, ποίημα, θεατρική παράσταση, ταινία, μια φωτογραφία, ένα έργο ζωγραφικής, ένα μουσικό κομμάτι, ένα ιστορικό γεγονός, μία είδηση, ένα αντικείμενο, μια λέξη, ένα κομμάτι από κάποιο γράμμα που βρέθηκε σκισμένο ...
Ο προορισμός είναι πάντα ίδιος: το παιδί να γνωρίσει και να καταλάβει τον εαυτό του και τον κόσμο που το περιβάλλει, ώστε να βρει τη δική του θέση μέσα σε αυτόν».
Πέγκυ Στεφανίδου-Τσιτσιρίκου
Δ/ντρια Εργαστηρίου θεάτρου Πόρτα

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, επισκεφθείτε http://portaergastiri.blogspot.gr/

Πληροφορίες:
Εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα - Ξένια Καλογεροπούλου
Μελίνας Μερκούρη 54, 11521, Κολωνάκι
(πίσω από το Ναυτικό Νοσοκομείο)

Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής
Τηλ. 210 32.49.829
sites: www.portatheatre.gr
http://portaergastiri.blogspot.gr/
e-mail: portastu@gmail.com
Facebook: ΠΟΡΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.