Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εργαστήρια ενηλίκων στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης

Εργαστήρια ενηλίκων στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης

clover-soft-touch1

Εργαστήρια, σεμινάρια και ποικίλες δράσεις που απευθύνονται σε ενήλικες διοργανώνονται από το Δήμο Θεσσαλονίκης στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες, με τη συμμετοχή εθελοντών.

Η συμμετοχή στα προγράμματα δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται προεγγραφή των ενδιαφερόμενων.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων:

  • Δημιουργικά εργαστήρια ντεκουπάζ, μακραμέ και λασέ  στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης (Γρηγορίου Κολωνιάρη 23,  τηλ. 2310.514780)

http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/DnsiVivliothMouseion/TmimaPerifVivliothikon/Ergastiria-Perifereiakes/Ergastiria-drastirioitesGiaEnilikes/ergastiriaPedikiKsirokrini 

DECOUPAGE-supplies


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.