Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εργαστήρια γιόγκα για ενήλικες στο αβγό του μουσικού χωριού

Εργαστήρια γιόγκα για ενήλικες στο αβγό του μουσικού χωριού

043

Εργαστήρια γιόγκα για ενήλικες με εισηγητές τους: Γιώργος Φωτιάδης, Μαριάννα Αστρακά και Daniela Facciolo, πραγματοποιούνται στο αβγό του μουσικού χωριού από τον Οκτώβριο του 2013 και θα κορυφωθούν τον Ιούνιο του 2014, ενώ οι εγγραφές γίνονται συνεχώς.
Η διδασκαλία στηρίζεται στις αρχές της Σατυανάντα Γιόγκα, ενός ολιστικού συστήματος που εξισορροπεί όλες τις πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης: τη φυσική, τη συναισθηματική, τη νοητική και την πνευματική. Ωστόσο, οι πρακτικές των τμημάτων, θα αξιοποιούν και άλλα συστήματα γιόγκα.

Oι συνεδρίες περιλαμβάνουν χαλάρωση, σωματικές ασκήσεις (άσανα), ασκήσεις αναπνοής (πραναγιάμα) και πρακτικές διαλογισμού, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα για αρχάριους, μέσους και προχωρημένους, δυναμική χάθα γιόγκα καθώς και θεραπευτική γιόγκα. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να δοκιμάσουν την πρακτική σε διάφορα τμήματα, ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει τη δεδομένη περίοδο.
Τμήματα:

Δευτέρα & Τετάρτη
18:00-19:30
Δυναμική Σατυανάντα Γιόγκα (Μαριάννα Αστρακά)
19:30-21:00
Δυναμική Χάθα Γιόγκα (Μαριάννα Αστρακά)

Τρίτη & Πέμπτη
9:30-11:00
Πρωινή Γιόγκα (Μαριάννα Αστρακά)
18:00-19:30
Ήπια Σατυανάντα Γιόγκα (Daniela Facciolo)
19:30-21:00
Δυναμική Σατυανάντα Γιόγκα (Γιώργος Φωτιάδης)
21:30-23:00
Γιόγκα Προχωρημένου Επιπέδου (Γιώργος Φωτιάδης)

022
Το αβγό του μουσικού χωριού
Bαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // Θεσσαλονίκη
www.music-village.gr/avgo
avgo@music-village.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.