Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Έρχεται σαν καταιγίδα το «Storm String Quartet, Classic Rock-Pop» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (01/02)

Έρχεται σαν καταιγίδα το «Storm String Quartet, Classic Rock-Pop» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (01/02)

IMG_3717Ένα δυναμικό «διαφορετικό» μουσικό σύνολο, σε ροκ ατμόσφαιρα, με διεθνείς επιτυχίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Deep Purple, Michael Jackson, Lady Gaga, Guns n' Roses, Muse, Metallica, Nirvanα soundtracks και άλλες εκπλήξεις, σε διασκευές του εμπνευστή και δημιουργού Έκτορα Λάππα, έρχεται την 1η Φεβρουαρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

SSQ Photo gia MegaroΤο Storm String Quartet έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2013», στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ( των Ιπποτών). Είναι ένα  «διαφορετικό» κλασικό κουαρτέτο, με διακεκριμένους μουσικούς, κορυφαίους της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αλλάζει τους κανόνες και παρουσιάζει αγαπημένες συνθέσεις της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του και δημιουργεί  στον ακροατή την αίσθηση  ότι βρίσκεται σε κάποια από τις συναυλίες του αγαπημένου του συγκροτήματος.

Εκτωρ Λάππας   βιολί
Μαρία Ζαχαριάδου βιολί
Νεοκλής Νικολαίδης βιόλα
Μαρία Χρίστοβα βιολοντσέλο

Συμμετέχουν:   Δημήτρης Βίτης -κρουστά
Κώστας Βρετός- Ηλεκτρική κιθάρα

Συνεργασία: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης / «Ελληνικός Πολιτισμός στον 21ο Αιώνα»
(Πολιτιστική Εταιρεία για την διάδοση των Τεχνών & του Ελληνικού Πολιτισμού).
Τιμές εισιτηρίων: 12, 8 (μαθητικό-φοιτητικό-κάρτα ανεργίας)

Ημερομηνία: Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, 21:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Μ2)
25ης Μαρτίου & Παραλία,
Τηλ.: 2310.895.800,Τηλ.Εκδοτηρίων:2310.895.938/9,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.