Αρχική Νέα Έρχεται το 5ο μετάλλιο από τους ιστιοπλόους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή

Έρχεται το 5ο μετάλλιο από τους ιστιοπλόους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή

Το πέμπτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήρθε από την ιστιοπλοΐα, καθώς το δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή στα 470 εξασφάλισε τη θέση του στο βάθρο.

Με καταπληκτικές εμφανίσεις στις τρεις κούρσες της Τρίτης (2η, 2η και 2η θέση), το ελληνικό πλήρωμα εξασφάλισε την παρουσία του στην τριάδα των Ολυμπιονικών στην κατηγορία τους και την Τετάρτη, στη medal race (20:10 ώρα Ελλάδας), θα κυνηγήσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο κροατικό δίδυμο, που προηγείται στη γενική κατάταξη, και το αυστραλιανό.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δέκα ιστιοδρομιών οι Μάντης-Καγιαλής βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς ποινής και η διαφορά που έχουν από τους τέταρτους δεν καλύπτεται στην κούρσα των μεταλλίων, παρόλο που διπλασιάζονται οι βαθμοί.

Πλέον οι Έλληνες ιστιοπλόοι θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν το αργυρό μετάλλιο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν το χρυσό από τους Φαντέλα-Μάρενιτς. Χρειάζεται βέβαια να καλύψουν διαφορά 11 βαθμών, όχι μικρή αλλά όχι και απαγορευτική. Αρκεί να τερματίσουν έξι θέσεις πιο πάνω!

Ό,τι κι αν συμβεί είναι ήδη επιτυχημένοι.

Πηγή contra.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.