Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Έρχονται αλλαγές στο Facebook - Δείτε την εικόνα που διέρρευσε!

Έρχονται αλλαγές στο Facebook - Δείτε την εικόνα που διέρρευσε!

BoyOnFacebook600x400Αλλαγές φαίνεται ότι ετοιμάζει η ομάδα του Mark Zuckerberg όσον αφορά στην εμφάνιση του Facebook για τα smartphones και τα tablets. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο προφίλ των χρηστών με τη μορφή που εμφανίζεται στις φορητές συσκευές.

Ο νέος σχεδιασμός των προφίλ θα έχει τη φωτογραφία του χρήστη στο κέντρο και το όνομα ακριβώς από κάτω, όπως εμφανίζεται δηλαδή και στο Twitter.

Ωστόσο, μέχρι τώρα οι αλλαγές αυτές βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και μόνο όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα εμφανιστούν σε όλους τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

taarheio_lipsis


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.