Αρχική InfoDad Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ μέσα στον Οκτώβριο;

Έρχονται αυξήσεις στα εισιτήρια ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ μέσα στον Οκτώβριο;

images

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι θα έχουμε άμεσα αύξηση της τάξεως του 25% στα εισιτήρια ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό: «Είναι γνωστό ότι η αύξηση του εισιτηρίου προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να μην αυξηθεί το εισιτήριο αλλά και να μην συζητούμε για αύξηση» τόνισε ο υπουργός. «Από την άλλη, στις οδικές συγκοινωνίες υπάρχει σχεδιασμός για να βελτιώσουμε την παροχή υπηρεσιών στον τομέα αυτόν».

Αν λοιπόν οι αυξήσεις αυτές δεν αποφευχθούν, η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) θα διαμορφωθεί σε 1,75 ευρώ και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.

Στα μειωμένα εισιτήρια οι τιμές με αύξηση 25% θα διαμορφωθούν στα 0,90 ευρώ και 0,75 ευρώ αντίστοιχα.

Εμείς πάντως ελπίζουμε ότι οι αυξήσεις θα μείνουν μόνο στα χαρτιά…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.