Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Εσείς αντέχετε να μπείτε στο πιο τρομακτικό τρενάκι του κόσμου;

Εσείς αντέχετε να μπείτε στο πιο τρομακτικό τρενάκι του κόσμου;

trenakiΤο λούνα παρκ Cedar Point στο Οχάιο, ένα από τα πιο διάσημα λούνα παρκ του κόσμου, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι κατασκευάζει ένα νέο τρενάκι και υποστηρίζει ότι η «βουτιά» στο κενό που θα κάνει θα είναι η μεγαλύτερης διάρκειας, η πιο γρήγορη και από το μεγαλύτερο ύψος από οποιοδήποτε άλλο τρενάκι στον κόσμο!

Για την ακρίβεια το τρενάκι θα φτάνει τα 68 μέτρα, θα κάνει «βουτιά» 90 μοιρών και η ταχύτητα θα αγγίζει τα 120 χλμ/ ώρα. Πριν όμως από την χαρακτηριστική «βουτιά», θα σταματάει λίγα δευτερόλεπτα στην κορυφή, ώστε να αυξήσει την αγωνία των τολμηρών που θα έχουν μπει μέσα στο τρενάκι.

Για να πάρετε μία γεύση, το λούνα παρκ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αναπαριστά την βόλτα που θα κάνει το τρενάκι.

Δείτε το βίντεο:

Σε συνεργασία με την huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.