Αρχική InfoTeens Νέα Εσείς γευθήκατε την εμπειρία Starbucks;

Εσείς γευθήκατε την εμπειρία Starbucks;

Starbucks Cappuccino

Τα Starbucks γνωρίζουν και μοιράζονται μαζί μας, τα συστατικά για μια ασύγκριτη εμπειρία, που προκύπτει από τη διαρκή δέσμευσή τους να προσφέρουν καθημερινά: Ασύγκριτες επιλογές για όσους αναζητούν το διαφορετικό: εκτός από τις πολλαπλές επιλογές ροφημάτων, μέσα από το νέο πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε όποιο ρόφημα επιλέξουμε, με μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέχρι τώρα. Ο Starbucks Ethiopia, περίπλοκος με νότες κίτρου και κακάο, μας υπενθυμίζει τους ισχυρούς δεσμούς των Starbucks με τη γενέτειρα του καφέ και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νέες, εξίσου απολαυστικές και ξεχωριστές γευστικές νότες.
Starbucks Ethiopia II
Ασύγκριτη ποιότητα σε κάθε ρόφημα που απολαμβάνουμε, καθώς μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα των Starbucks. Ποιότητα που διασφαλίζεται στα περισσότερα από 250.000 φλιτζάνια που δοκιμάζουν οι ειδικοί του καφέ, μέχρι να επιλέξουν την καλύτερη ποικιλία.

Ασύγκριτη γεύση σε κάθε ρόφημα που μας προσφέρουν οι άρτια εκπαιδευμένοι barista, αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης. Με επιμονή στη λεπτομέρεια, για να απολαμβάνουμε πάντα το ρόφημά μας όπως ακριβώς το θέλουμε, οι Starbucks barista δίνουν προσοχή στη γεύση του καφέ μας, προσθέτοντας τις espresso δόσεις στο ρόφημά μας αυστηρά μέσα σε 10’’ από την εκχύλισή τους από τη μηχανή, ενώ με τη χρήση χρονομετρητών διασφαλίζουν ότι το ρόφημά μας θα είναι πάντα το ίδιο τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά.

Ασύγκριτη αξία σε κάθε επιλογή, με την ιδανική σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής. Τώρα πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα όπως Cappuccino, Espresso Freddo, Καφές Φίλτρου και Starbucks Frappe με μόλις 2.50 ευρώ.
Starbucks Freddo Espresso


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.