Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Εσείς γνωρίζετε το Bookia.gr;

Εσείς γνωρίζετε το Bookia.gr;

_book

Το Bookia.gr (boúkia) είναι ένας νέος δικτυακός τόπος με θέμα το Βιβλίο και τους Αναγνώστες.

Δεν είναι ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, είναι ένας τόπος συνάντησης και επικοινωνίας όλων όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για τα βιβλία που διάβασαν ή διαβάζουν.

Το Bookia.gr (boúkia) ξεπέρασε τις 1.000 βαθμολογήσεις/σχολιασμούς/γνώμες για βιβλία. Ο αριθμός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία συνυπολογίζοντας το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του καθώς και το ότι αυτό συνέβη σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών και ειδικότερα τον Αύγουστο.

Και από αυτό το στοιχείο τεκμηριώνεται η έλλειψη ενός χώρου για τους βιβλιόφιλους, τα βιβλία αλλά και όσους απλά αναζητούν μία ειλικρινή προσωπική γνώμη και συμβουλή για το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσουν. Την έλλειψη αυτή καλύπτει πλέον το Bookia για αμιγώς ελληνικές εκδόσεις, με έναν πρωτότυπο, ευχάριστο και καλαίσθητο τρόπο.

Βαθμολογία και Γνώμες αναγνωστών για τα βιβλία

Ο καθένας μπορεί να βαθμολογήσει στο bookia ένα βιβλίο που διάβασε ή να γράψει μία πιο περιφραστική γνώμη (κριτική) για αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα βιβλίο, μπορούν να το συμβουλευτούν και να αποφασίσουν.

Η Βιβλιοθήκη μου

Τα μέλη τού bookia ορίζουν τη σχέση τους με τα βιβλία, ποια έχουν, θέλουν, διάβασαν, διαβάζουν, δανείζουν, δάνεισαν, δανείστηκαν, χαρίζουν ή ανταλλάσσουν. Το bookia δημιουργεί αυτόματα την προσωπική Βιβλιοθήκη τού μέλους την οποία μπορεί να βλέπει ο ίδιος και οι φίλοι του.

Οι Βιβλιοθήκες των φίλων μου

Κάθε μέλος τού bookia μπορεί να βλέπει τις Βιβλιοθήκες των φίλων του ή αυτές που έχει επιλέξει να ακολουθεί. Όλα τα βιβλία δηλαδή με τα οποία έχουν δημιουργηθεί σχέσεις.

Διαθέσιμα όλα τα βιβλία

Στο bookia υπάρχουν όλα τα ελληνικά βιβλία, Ελλήνων δημιουργών αλλά και τα μεταφρασμένα. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να καταχωρίσει κάποιος ένα βιβλίο ώστε να το προσθέσει στη Βιβλιοθήκη του, είναι όλα εκεί, έτοιμα προς χρήση.

Η εύρεση των βιβλίων γίνεται είτε με περιήγηση στις κατηγορίες/υποκατηγορίες είτε με αναζήτηση βάσει λέξεων στον τίτλο ή στην περιγραφή, τού ονόματος τού συγγραφέα και συνεργαζόμενων και γενικά με οποιαδήποτε λέξη υπάρχει σε οποιαδήποτε πληροφορία για το βιβλίο.

Αποκτώ νέα βιβλία

Ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει βιβλία τα οποία χαρίζονται ή ανταλλάσσονται. Έτσι, μπορεί να αποκτήσει δωρεάν ή με ανταλλαγή νέα βιβλία.

Κάνω νέους φίλους

Από τις σχέσεις των βιβλίων στις βιβλιοθήκες των μελών τού bookia, προκύπτουν ομοιότητες και κοινά ενδιαφέροντα. Τα μέλη τού bookia μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συζητούν.

Σύνδεση στο bookia με το λογαριασμό Facebook

Η σύνδεση στο bookia και η αξιοποίηση των υπηρεσιών του γίνεται απλά, με ένα μόνον κλικ, αρκεί το μέλος να διαθέτει λογαριασμό στο Facebook. Η επιλογή αυτού τού τρόπου σύνδεσης, πέρα από την απλότητα που παρέχει, έχει το πλεονέκτημα τής επέκτασης στο bookia των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook. Δεν απαιτείται να αναζητήσει ένα μέλος πάλι τούς φίλους του, αυτοί είναι εκεί αυτομάτως.

Πληρώνω;

Η συμμετοχή στο bookia είναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν απαιτείται πληρωμή ή αμοιβή με οποιονδήποτε τρόπο ή άλλες προϋποθέσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.