Αρχική InfoSchool Λύκειο Eσείς θα συμμετάσχετε στην μαθητική ορχήστρα του Δήμου Αλίμου;

Eσείς θα συμμετάσχετε στην μαθητική ορχήστρα του Δήμου Αλίμου;

PortlandSchoolsInstruments-9831Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου προκειμένου να δημιουργήσει δύο Δημοτικές Μαθητικές Ορχήστρες (ποικίλης μοντέρνας μουσικής & ελαφρολαϊκής-έντεχνης μουσικής) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αλίμου για να λάβουν μέρος σε Ειδική Ακρόαση, υπό το μαέστρο Χρήστο Παπαντωνίου.

Η Ακρόαση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Αλίμου (Κυθηρίων 69 & Δήμητρας 17) την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ώρες 17:00-20:00 και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ώρες 12:00-14:00.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση mousiki@thopaa.gr με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας.

Η συμμετοχή στα δύο Μουσικά Σχήματα θα είναι δωρεάν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.