Αρχική Περιβάλλον Εσείς θα τρέξετε με το σκύλο σας; (21/9)

Εσείς θα τρέξετε με το σκύλο σας; (21/9)

“RUN with your DOG”
Το πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα από τα FRISKIES και την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι γεγονός.
Τα Friskies, σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνουν το πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, 08:00-13.00, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης". Μια πρωτότυπη ψυχαγωγική εκδήλωση φιλοζωικού χαρακτήρα, που πραγματοποιείται σε συνεργασία και υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, αφού για κάθε συμμετοχή, τα Friskies προσφέρουν 2 κιλά τροφής. Στην εκδήλωση θα συμβάλει και ο Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων και Σύμβουλος Συμπεριφοράς, Γεώργιος Κωστόπουλος.

 
Με στόχο να ενισχύσει τόσο την εικόνα της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου, όσο και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης του κατοικίδιου, τα Friskies επέλεξαν να «τρέξουν» με ιδιοκτήτες και σκύλους, αφού το τρέξιμο αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, μέλος της οποίας είναι και ο σκύλος.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιό τους μια απόσταση 2 χιλιομέτρων, χωρισμένοι σε ομάδες των 25. Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο από τα Friskies. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κερδίζουν τροφή για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. Κατά τη διάρκεια του DOG-RUN, θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή, μπάρες δημητριακών Fitness καθώς και ροφήματα Nescafe Dolce Gusto, όλα ευγενική χορηγία της Nestle.
Μπείτε στο www.runwithyourdog.gr, πάρτε μέρος στο πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα και στηρίξτε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας! Οι συμμετοχές ανοίγουν στις 10/09/2014.

run_with_your_dog_full
Πληροφορίες για τα PURINA Friskies
Η PURINA, με την πεποίθηση ότι άνθρωποι και κατοικίδια ζουν καλύτερα μαζί, για πάνω από 80 χρόνια παρέχει υψηλής ποιότητας και θρεπτικά προϊόντα για τα κατοικίδια. Οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι, κτηνίατροι και πολλοί άλλοι επιστήμονες από διαφορετικές ειδικότητες συνεχώς ανακαλύπτουν νέους τρόπους προκειμένου να βοηθήσουν τα κατοικίδια να ζήσουν μία πιο υγιή, χαρούμενη και μακρά ζωή. Το όραμα της PURINA είναι να προάγει την ποιότητα ζωής των κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους και να θέσει στην υπηρεσία τους την εξειδίκευση και τις επιστημονικές της γνώσεις, βάζοντας τα θεμέλια μιας καλύτερης σχέσης και συνύπαρξης.
Τα Friskies είναι η μάρκα που ενδιαφέρεται για την καλή υγεία του σκύλου, αλλά και για τη σχέση του κατοικίδιου με τον ιδιοκτήτη. Για τα Friskies, ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας και όταν είναι υγιής, τότε είναι και χαρούμενος, συνεισφέροντας έτσι στη συνολική ευτυχία της οικογένειας.
Η σειρά Friskies, σχεδιασμένη από τους κτηνιάτρους και τους διαιτολόγους της PURINA, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων πλήρους και ισορροπημένης διατροφής για τον σκύλο, ανάλογα με το στάδιο και τον τρόπο της ζωής του. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρονται σε ξηρή τροφή και σε κονσέρβα ενώ η σειρά διαθέτει και snacks που μπορούν να δοθούν στο κατοικίδιο ως λιχουδιά ή ανταμοιβή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter