Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών «Εσείς θα τρώγατε ποτέ στην τουαλέτα;…Άρα γιατί να φάει το μωρό μου εκεί;»

«Εσείς θα τρώγατε ποτέ στην τουαλέτα;…Άρα γιατί να φάει το μωρό μου εκεί;»

TOYALETA

Πριν λίγες μέρες πήγα σε μεγάλο  εμπορικό κέντρο της Αθήνας με το 2 μηνών μωράκι μου και μετά από λίγες ώρες έπρεπε να το θηλάσω.

Πήγα λοιπόν σε ένα παγκάκι για να θηλάσω το μωρό μου.Δεν πέρασαν 5 λεπτά και ήρθε ο φύλακας του εμπορικού κέντρου και μου ζήτησε να πάω να θηλάσω στην τουαλέτα γιατί ενοχλούνται οι πελάτες.

Εκνευρίστηκα τόσο πολύ και του είπα πως θα φύγω όταν τελειώσω το θηλασμό. Εκείνος επέμεινε και μου είπε πως έπρεπε να φύγω αυτή την στιγμή.

Τότε δεν άντεξα και τον ρώτησα:«Συγνώμη, εσείς τρώτε ποτέ στην τουαλέτα; «

Εκείνος απόρησε και απάντησε:  «Όχι!»

«Άρα εγώ γιατί να θηλάσω το μωρό μου στην τουαλέτα;»

Απλά έφυγε χωρίς να πει κάτι άλλο. Εγώ θήλασα το μωρό μου και έφυγα.Σκέφτομαι όμως να επιστρέψω αύριο και να τοιχοκολλήσω σε όλο το εμπορικό κέντρο αυτή την φωτογραφία που βρήκα στο διαδίκτυο  γιατί κάποιοι πρέπει να πάρουν ένα μάθημα επιτέλους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.