Αρχική InfoMommy Υγεία Εσείς τι κάνετε για να έχετε μαλλιά γερά και στιλπνά, δέρμα λαμπερό και νύχια που δεν σπάνε;

Εσείς τι κάνετε για να έχετε μαλλιά γερά και στιλπνά, δέρμα λαμπερό και νύχια που δεν σπάνε;

HEALTHY-IMAGE-1

Στην εποχή μας, η σύγχρονη γυναίκα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας που οφείλονται σε πολλές αιτίες.
Σήμερα με τις πολλές επεξεργασμένες τροφές, με τα πολλά πρόσθετα και συντηρητικά, που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων, καθώς επίσης και με την ατμοσφαιρική ρύπανση, με την παρουσία του χλωρίου στο νερό, με  τα καλλυντικά και τα έκδοχά τους, αλλά και από την ίδια την γυναικεία φύση με τις ορμονικές μεταπτώσεις, δημιουργούνται πολλές διαταραχές που αναστατώνουν το ορμονικό σύστημα και έχουν επιπτώσεις στο δέρμα, που γίνεται άτονο, θαμπό και δημιουργεί ρυτίδες.

Τα νύχια γίνονται πιο εύθραυστα και σπάνε εύκολα αλλά και τα μαλλιά αρχίζουν να πέφτουν. Προφανώς θα πρέπει σε πρώτο χρόνο να αντιμετωπιστούν οι αιτίες αυτών των επιπτώσεων από τον ειδικό γιατρό, να συστηθούν οι κατάλληλες θεραπείες και να εκλείψει το αίτιο που τις προκαλεί. Παράλληλα πρέπει να υποστηριχθεί ο οργανισμός με τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία ώστε να αντιμετωπιστούν σημαντικές ελλείψεις και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την τοπική κυκλοφορία, οι οποίες θα επιτρέψουν την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Αρχικά λοιπόν πρέπει να ενισχυθεί η μικροκυκλοφορία ώστε να παρέχονται τα θρεπτικά στοιχεία αδιάκοπα και η παροχή του οξυγόνου να είναι ανεπηρέαστη. Το ρόλο αυτό τον αναλαμβάνει το ginkgo biloba.

Στη συνέχεια ο μεταφορέας των θρεπτικών συστατικών για την καλή θρέψη του τριχωτού της κεφαλής, είναι το κεχρί. Αφού εξασφαλίσουμε το «δρόμο» και το κατάλληλο «όχημα» μεταφοράς μπορούν να «φορτωθούν» τα θρεπτικά στοιχεία και οι βιταμίνες, όπως η βιοτίνη που θα περιορίσει την σμηγματόρροια.

Στη συνέχεια τα αμινοξέα αναλαμβάνουν την φάση της αναδιάρθρωσης της τρίχας. Τη δουλειά αυτή την κάνει η κυστεϊνη που είναι ένα θειώδες αμινοξύ και αποτελεί δομικό στοιχείο της κερατίνης. Επίσης η μεθειονίνη εξασφαλίζει την συνεχή παρουσία της κυστείνης στο σύστημα. Η ταυρίνη εμποδίζει την υπερβολική παραγωγή κολλαγόνου στην περιφέρεια του θύλακα των τριχών και προστατεύει τον θύλακα από την ίνωση.

 
Η παρουσία των μετάλλων είναι απαραίτητη καθώς αποτελούν στοιχεία της τρίχας. Για παράδειγμα, ο ψευδάργυρος έχει ανασταλτική δράση πάνω στην 5-α αναγωγάση της τεστοστερόνης και ο χαλκός συνθέτει την μελανίνη που αποτελεί στοιχείο και των μαλλιών και του δέρματος. Η παρουσία της τσουκνίδας και του sereona repens, εμποδίζει τις ορμονικές εκφάνσεις της τεστοστερόνης μπλοκάροντας την 5-α αναγωγάση της τεστοστερόνης. Συνεπώς διατηρούν την αναγενή φάση και βελτιώνουν την καταγενή.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω εξασφαλίζονται οι κατάλληλες συνθήκες για να επανέλθουν οι σωστοί ρυθμοί ανανέωσης της τρίχας αλλά και  να επιτευχθεί η αποκατάσταση των φθαρμένων νυχιών και του θαμπού δέρματος.

Η φόρμουλα για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη της σύγχρονης γυναίκας για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα, πιο γερά και στιλπνά μαλλιά και νύχια που δεν σπάνε, γιατί ας μην ξεχνάμε πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν...γερά νύχια.

dermolin

Το Doctor's Formula Dermolin Φόρμουλα Για Τα Μαλλιά,Το Δέρμα Και Τα Νύχια προσφέρει δράση θρεπτική, αναδιάρθρωσης, δερμοδιορθωτική, και αντιανδρογενετική, αλλά και αντιγηραντική-φωτοπροστατευτική δράση.

Ενδείκνυται για τις παρακάτω περιπτώσεις

  • Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία
  • εποχιακή τριχόπτωση
  • τριχόπτωση από οξειδωτικό στρες
  • τριχόπτωση απο σμηγματόρροια του τριχωτού της κεφαλής
  • ακμή
  • φωτογήρανση

Προειδοποίηση: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 50409 / 26-6-2013 (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.