Αρχική InfoTeens Style Eσπαντρίγιες Havaianas: Μύρισε καλοκαίρι!

Eσπαντρίγιες Havaianas: Μύρισε καλοκαίρι!

havaianas-espadrilles-2Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος οι εσπαντρίγιες Havaianas έρχονται με τη νέα τους συλλογή και τους νέους συναρπαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς να χαρίσουν χαμόγελα, θετική ενέργεια και στυλ σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Highlight της συλλογής η οικολογική γκάμα Origine Eco που κατασκευάζεται από φυτικό ύφασμα και έχει σόλα από φυσικό καουτσούκ. Το ύφασμα προέρχεται από ένα φυτό του Αμαζονίου και η καλλιέργειά του αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος για πάνω από 50.000 οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή.

Το φυτό καλλιεργείται φυσικά, χωρίς καμία χρήση λιπασμάτων και εντομοκτόνων, καθιστώντας έτσι τα προϊόντα φιλικότερα προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο οι Havaianas συνεισφέρουν στα δύο σημαντικότερα κεφάλαια της Βραζιλίας: τη φύση και τους ανθρώπους της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.