Αρχική InfoMommy Νέα Εθελοντές φαρμακοποιούς αναζητά το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά στον δήμο Κορυδαλλού

Εθελοντές φαρμακοποιούς αναζητά το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά στον δήμο Κορυδαλλού

farmakopoios-407-gallargeΕθελοντές φαρμακοποιούς αναζητά το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά που λειτουργεί στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Κορυδαλλού, σε χώρο που παραχώρησε ο δήμος.

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά είναι μια αυτόνομη και αυτοδιαχειριζόμενη πρωτοβουλία ενεργών πολιτών και εθελοντών γιατρών, που παρέχει δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, καθώς και φάρμακα σε πολίτες άνεργους και ανασφάλιστους, που δεν έχουν πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο της γραμματείας καθημερινά από τις 9:30 έως τις 20:30.Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά: Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα, πλ. Μέμου. Τηλ. 2104960790 e-mail: gramateia2013@gmail.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.