Αρχική InfoMommy Υγεία Εθελοντές νοσηλευτές για τους πρόσφυγες στο Ιατρείο του Γαλατσίου και του Ελαιώνα

Εθελοντές νοσηλευτές για τους πρόσφυγες στο Ιατρείο του Γαλατσίου και του Ελαιώνα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση δεκάδων νοσηλευτών στο κάλεσμα της ΕΝΕ (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος) για προσφορά εθελοντικής βοήθειας στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων στην Αττική, αλλά και στην επικράτεια.

Στις 14/10, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΝΕ με το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, εστάλη ονομαστικός κατάλογος με τους εθελοντές νοσηλευτές ώστε να ενισχυθεί το Ιατρείο του Γαλατσίου και του Ελαιώνα και στο τέλος της εβδομάδας θα σταλεί νέα επικαιροποιημένη και εμπλουτισμένη κατάσταση εθελοντών, μιας και η ροή των εισερχομένων αιτήσεων για εγγραφή στο μητρώο εθελοντών είναι αθρόα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.