Αρχική InfoTeens Sports Ετοιμαστείτε για μια διαφορετική ποδηλατάδα στις 15 Σεπτεμβρίου

Ετοιμαστείτε για μια διαφορετική ποδηλατάδα στις 15 Σεπτεμβρίου

rideonice_nstΗ 15η Σεπτεμβρίου δεν είναι μια συνηθισμένη ημερομηνία καθώς πρόκειται για μια ημέρα που η Greenpeace έχει αφιερώσει στην προστασία της Αρκτικής αλλά του πλανήτη γενικότερα από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείας. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ημέρας, η διεθνής οργάνωση μας προσκαλεί σε μια πρωτότυπη ποδηλατική δράση υπό τον τίτλο Ice Ride.

Το Ice Ride θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα στις 17.30 με τελικό προορισμό τον Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί θα βγεί μία ομαδική φωτογραφία-έκπληξη που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Θα ακολουθήσει μία μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις! Στηρίξτε την προσπάθεια της οργάνωσης και δοκιμάστε μαζί με τους φίλους σας να κάνετε μια ποδηλατάδα για το καλό του πλανήτη.

bear-map__2x2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.