Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ετοιμαστείτε για παιχνίδια ρόλων με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς στα Public Τσιμισκή (8/11)

Ετοιμαστείτε για παιχνίδια ρόλων με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς στα Public Τσιμισκή (8/11)

sferdgfΤο Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι οι φίλοι μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση, το παιχνίδι ρόλων με την Gamecraft με αφορμή την εφηβική σειρά βιβλίων Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς του Άντριου Λέιν. Μια σπάνια συλλογή παιδικών βιβλίων εξαφανίζεται ως διά μαγείας από την προσωπική βιβλιοθήκη γνωστού συγγραφέα.Ο διαρρήκτης είναι πανέξυπνος και κανένα στοιχείο δεν βρέθηκε στον τόπο της κλοπής, εκτός από ένα νέο βιβλίο και μια σειρά από περίεργες δοκιμασίες και γρίφους. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση οι Φανταστικοί Ερευνητές!

Στα παιχνίδια μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 έως 13 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στη σειρά κυκλοφορούν ήδη πέντε βιβλία:
• Νέφος θανάτου
• Η κόκκινη βδέλλα
• Μαύρος πάγος
• Πύρινη θύελλα
• Το δάγκωμα του φιδιού

Το έκτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Στην κόψη του μαχαιριού κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.

Public Τσιμισκή
Τσιμισκή 24-Μητροπόλεως 33, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.