“Έτσι κατάλαβα, ότι ο γάμος μου τελείωσε”: Γυναίκες αποκαλύπτουν πότε ήρθε το τέλος στο γάμο τους

Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται το κάνει επειδή θέλει να επισφραγίσει την αγάπη του και πιστεύει, ότι όλο αυτό θα κρατήσει για πάντα. Μερικά ζευγάρια τα καταφέρνουν και άλλα όχι. Έτσι είναι η ζωή και η πραγματικότητα. Ακούγεται στενάχωρο, αλλά τις περισσότερες φορές γίνεται για το καλό της σχέσης και – αν υπάρχουν – των παιδιών.

Πώς, όμως, μπορείς να καταλάβεις, ότι ο γάμος σου τελείωσε; Γυναίκες που έζησαν την εμπειρία του διαζυγίου αποκαλύπτουν πότε ένιωσαν, ότι ο γάμος τους είχε φτάσει στο τέρμα!

Έγκυος, άρρωστη και… μόνη

«Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και άρρωστη για δύο μήνες πριν γεννήσω, ο άντρας μου όχι μόνο δεν ερχόταν στο νοσοκομείο, αλλά σπάνια τηλεφωνούσε κιόλας!».

Αδιαφορία

«Δεν με ένοιαζε πού ήταν ή τι έκανε όταν αργούσε να γυρίσει από τη δουλειά».

Αχαριστία

«Κατάλαβα, ότι έπρεπε να χωρίσω όταν έκανα το 95% του νοικοκυριού, κέρδιζα παραπάνω χρήματα, πλήρωνα όλους τους λογαριασμούς, φρόντιζα τα πάντα για τα παιδιά μας και εκείνος με υποτιμούσε και με προσέβαλε!».

Μοναξιά

«Ένιωθα τόση μοναξιά που… πονούσα!»

Ψυχολογική βία

«Ανέχτηκα για χρόνια την ψυχολογική και συναισθηματική βία που μου ασκούσε. Όταν πάνω σε μία συζήτηση παραδέχτηκε και την παράνομη σχέση του, δεν άντεξα. Έφυγα…».

Απιστία

«Χώρισα, όταν είδα μήνυμα στο κινητό του από μια άλλη κοπέλα, το οποίο έγραφε: “Μπορώ ακόμα να σε παίρνω τηλέφωνο;”».

Ανεργία

«Ο άντρας μου δεν δούλευε και η μόνη που στήριζε οικονομικά το σπίτι μας ήμουν εγώ. Εκείνος έλεγε, ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά που να τον εμπνέει και να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά του. Εγώ εργαζόμουν άπειρες ώρες και δεν έβλεπα καθόλου το παιδί μου!».

Σεβασμός

«Κατάλαβα, ότι έπρεπε να χωρίσω όταν έχασα κάθε ίχνος σεβασμού για εκείνον».

Έλξη

«Όταν παραδέχτηκε, ότι είχε χάσει κάθε ερωτικό ενδιαφέρον για μένα».

Ζήλεια

«Με κατηγόρησε, ότι τον απατώ όταν εγώ απαντούσα στις ευχές της φίλη μου για τα… γενέθλιά μου. Τότε κατάλαβα, πως δεν άντεχα άλλο την ζήλεια του και την ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα».

πηγή: popsugar.com