Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Εβδομάδα γεμάτη διασκέδαση και κατασκευές στο Παίξε-Γέλασε (11-14/11)

Εβδομάδα γεμάτη διασκέδαση και κατασκευές στο Παίξε-Γέλασε (11-14/11)

1395974_10151936559971721_1948087327_nΚαι αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις σε όλους τους φίλους του Παίξε-Γέλασε!

Οι Τρίτες συνεχίζουν μόνο για τους μικρούς μας φίλους από 18 έως 36 μηνών. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή για όλα τα παιδάκια από 18 μηνών έως...Τα Σαββατοκύριακα λειτουργούμε αποκλειστικά για πάρτι! Επιλέξτε δραστηριότητες, τηλεφωνήστε και δηλώστε συμμετοχή! Σας περιμένουμε!

Τρίτη 11/11:
Χαρά και ενθουσιασμός, συναισθήματα τα λέμε και είναι ωραία όλα αυτά να τα βιώνουμε με τα παιδιά. Συντροφιά μας θα βρίσκεται για τους γονείς η κυρία Άννυ Μπενέτου. (Σε μία συνάντηση – συζήτηση θα είναι μαζί μας η ψυχολόγος Άννυ Μπενέτου για να μας μιλήσει για την αξία της βίωσης θετικών συναισθημάτων από παιδιά και γονείς. Θα αναφερθούμε σε έρευνες από το νέο ρεύμα της θετικής ψυχολογίας που αποδεικνύουν ότι χαρούμενα παιδιά και χαρούμενοι γονείς, πέρα από την ίδια την ευτυχία της θετικότητας, συνεπάγεται και παιδιά πιο έξυπνα, πιο κοινωνικά, πιο δημιουργικά. Μικρές βιωματικές ασκήσεις που θα κάνουμε μαζί επί τόπου, θα μας δείξουν πώς η θετική ψυχολογία είναι πιο απλό από ότι κανείς φαντάζεται και ουσιαστικά εφικτό).

Τετάρτη 12/11: Ομπρελίτσα μαγική θα με φυλάει από τη βροχή και έλα δίπλα μου να μπεις, τη βροχή μη φοβηθείς! (κατασκευή)

Πέμπτη 13/11: Είναι φίλος της βροχής και μικρός περπατητής. Το σπιτάκι του κουβαλάει και όπου θέλει πάει! (κατασκευή)

Παρασκευή 14/11: Φατσούλες γλυκιές, σοκολατένιες, γεμιστές, χαρούμενες ή τρομακτικές, δημιούργησε όπως θες! (δημιουργική ζαχαροπλαστική)

Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 18:30. Εισιτήριο εισόδου: 6,00 ευρώ για το κάθε παιδάκι! Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά!

Και μην ξεχνάμε...τα Χριστούγεννα έρχονται...με τον Άγιο Βασίλη!!!

Παίξε-Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη
Τηλ: 210 9957697
www.paixe-gelase.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.