Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Εβδομάδα παιδικών εργαστηρίων και διάλεξης στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εβδομάδα παιδικών εργαστηρίων και διάλεξης στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Paidiko Ergastiri

Οι θεματικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής», συνεχίζονται, προσκαλώντας το κοινό αυτή την εβδομάδα να συμμετάσχει σε δύο εργαστήρια για παιδιά αλλά και μία συζήτηση - διάλεξη γύρω από το βιβλίο.

Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, το κοινό έχει τη δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στο ΚΠΙΣΝ, και να πάρει μια δυνατή «γεύση» από το αύριο του έργου, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2016.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για την εβδομάδα 15 με 17 Μαΐου 2015 περιλαμβάνουν:

Συζήτηση/διάλεξη

Συνάντηση γύρω από το βιβλίο: Από τα βιβλία στις βιβλιοθήκες – 15.05.2015,  Ώρα 18.00
Ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, Φίλιππος Τσιμπόγλου και ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Μπώκος συζητούν με το κοινό.

Παιδικό εργαστήριο

Μια βουτιά στο χρώμα! – 16.05.2015,  Ώρα 12.00
Ένα ταξίδι στα χρώματα όπου τα παιδιά 3 με 6 ετών, με διάφορα μέσα (πινέλα, ρολά, καλαμάκια, κλπ) αλλά και τα χέρια και τα πόδια τους, ανακαλύπτουν τις τέμπερες, ανακατεύουν τα χρώματα και φτιάχνουν μία ομαδική χρωματιστή τοιχογραφία με τα σχέδια και τα αποτυπώματά τους.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Κάτια Παπασπηλιοπούλου

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

Παιδικό εργαστήριο

Γνωριμία με την όπερα – 17.05.2015,  Ώρα 12.00
Ελάτε να κρυφοκοιτάξουμε μέσα στο καινούργιο σπίτι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής! Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στοιχεία θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής αγωγής και εικαστικής έκφρασης, στόχος του οποίου είναι η δημιουργική επαφή των παιδιών με το λυρικό θέατρο και με το νέο χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Ομάδα Καλλιτεχνικών Εκπαιδευτών Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Αυγερίδη Χριστίνα, θεατρολόγος, μονωδός
Τατιάνα Θεολόγου, μουσικοπαιδαγωγός, τσελίστα
Βενετία Νάση, θεατρολόγος, σκηνογράφος-ενδυματολόγος
Στράνη Κωνσταντίνα, θεατρολόγος, μονωδός

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus
Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού - Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών για τις προεγγραφές και τυχόν άλλες διευκρινίσεις:
Τηλ: 210 8778396/8
Email: visitorscenter@snfcc.org.
Κέντρο Επισκεπτών - Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.