Αρχική InfoMommy Υγεία Εβδομάδα πρόληψης με εξετάσεις σε προνομιακές τιμές στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία

Εβδομάδα πρόληψης με εξετάσεις σε προνομιακές τιμές στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία

medical-check-upΜε γνώμονα την πρόληψη ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ διοργανώνει «Εβδομάδα Πρόληψης Υγείας» έως  και την Παρασκευή 6 Ιουνίου και προσφέρει προληπτικούς ελέγχους υγείας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τους προληπτικούς ελέγχους υγείας μπορούν να διενεργήσουν όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στα sites και θα ενημερωθούν για τον τρόπο διενέργειας των εξετάσεων.

Oι προληπτικοί έλεγχοι περιλαμβάνουν:

Έλεγχο Υπέρτασης στην τιμή των 40€: Γενική αίματος, σάκχαρο, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, χοληστερόλη, HDL, LDL,  τριγλυκερίδια, νάτριο, κάλιο, γενική ούρων, εξέταση δείγματος ούρων για μικρολευκωματινουρία, ηλεκτροκαρδιογράφημα & ιατρική εκτίμηση. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).

Δωρεάν εξετάσεις για τη διακοπή καπνίσματος: Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα με έναν δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης  &  μια συμβουλευτική συνεδρία στο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος. Ο έλεγχος θα γίνεται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Έλεγχο Ηπατίτιδας στην τιμή των 30€: Αιματολογικές εξετάσεις HBsAg, SGOT, SGPT, γ-GT, anti-HcV &  ιατρική εκτίμηση από Ηπατολόγο. Ο έλεγχος θα διενεργείται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συμμετέχει ενεργά στην ευρεία ενημέρωση του κοινού για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου. Βασικό μας μέλημα είναι να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλους τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε το πολύτιμο αγαθό της Υγείας με κάθε τρόπο, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

ugeia600_175379_192462


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.