Αρχική InfoMommy Νέα Έχασε τη μάχη ο 5χρονος Τζέιντεν Ουίλσον

Έχασε τη μάχη ο 5χρονος Τζέιντεν Ουίλσον

jaden wilson

Οι γιατροί του έδιναν ένα χρόνο ζωής. Ο 5χρονος Τζέιντεν Γουίλσον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ο πατέρας του έγραψε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook  για να τον αποχαιρετίσει. Όπως γράφει ο μικρός, για τον οποίο ο πατέρας του είχε ντυθεί Spiderman πριν ένα μήνα για να του κάνει δώρο για τα τελευταία του γενέθλια, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του.

«Ο Τζέιντεν πάλεψε απίστευτα. Ήταν ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζαμε. Δυστυχώς την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζέιντεν πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, στο ζεστό του κρεβάτι. Έδειχνε ήρεμος και είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη. Πιστεύουμε ότι περίμενε να βγει από το νοσοκομείο και να είναι με την οικογένειά του, στο πιο ασφαλές μέρος που γνώριζε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας του Τζέιντον τον οποίο παρομοιάζει με Σπαρτιάτη μαχητή για το σθένος που έδειξε στην αντιμετώπιση του όγκου στον εγκέφαλο.

Πηγή: Thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.