Αρχική InfoMommy Υγεία EXELIA και Cana Laboratories "έτρεξαν" για το "Άλμα Ζωής" στο Greece Race for the Cure

EXELIA και Cana Laboratories "έτρεξαν" για το "Άλμα Ζωής" στο Greece Race for the Cure

Σε έναν αγώνα που κάθε χρόνο πραγματοποιείται για να δοθεί το μήνυμα για ζωή και υγεία για όλες τις γυναίκες μέσα από την ενημέρωση και την πρόληψη, πλήθος κόσμου την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου πήρε θέση στην εκκίνηση για το 8ο Greece Race for the Cure.

Τα EXELIA και η Cana Laboratories συμμετείχαν και φέτος στο Greece Race for the Cure, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, στηρίζοντας το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Η ομάδα της Cana Laboratories, με τη συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας και των οικογενειών τους, ενίσχυσε με την παρουσία της το μήνυμα για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b7
Τη δράση υποστήριξε η πρέσβειρα της σειράς περιποίησης προσώπου, EXELIA Cosmetics, Ναταλία Δραγούμη, η οποία δήλωσε: « Τα EXELIA Cosmetics για μια ακόμη χρονιά αποδεικνύουν τη στήριξή τους στο σημαντικό θεσμό του Greece Race for the Cure. Ευαισθητοποιούμε τις γυναίκες, γιατί η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή τους».

Σχετικά με τις Δράσεις ΕXELIA:
Η σειρά EXELIA με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Σχετικά με την Cana Laboratories:
H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά.
H Cana Laboratories αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.