Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Έχετε πάρτι; Έχουμε παιχνίδια!

Έχετε πάρτι; Έχουμε παιχνίδια!

1
Τελειώνει το σχολείο, αρχίζουν οι γιορτές και τα πάρτι! Τι ετοιμάσαμε για σας πάλι; Μαζέψτε τους φίλους σας και διασκεδάστε παρέα!

Με μπαλόνι και σκοινί!
Εάν έχετε μπαλόνια και σκοινί, έχετε και ένα καταπληκτικό παιχνίδι για 2 ομάδες παιδιών. Χωριζόμαστε λοιπόν σε ομάδες και το σκοινί που μας χωρίζει, μας ενώνει κι όλας! Πρέπει με τα πόδια και καθόλου με τα χέρια μας, να βάλουμε γκολ στην αντίπαλη ομάδα, περνώντας το μπαλόνι στη δική τους μεριά! Δεν είναι εύκολο, καθώς στηριζόμαστε αρκετή ώρα στα χέρια και μπορεί να κουραστούμε. Γιαυτό καλό είναι να υπάρχει ένα χρονόμετρο και ο κάθε γύρος να έχει συγκεκριμένο χρόνο. Το παιχνίδι λήγει στους 3 ή 5 γύρους!

2
Ποιος θα τελειώσει γρηγορότερα;
Ένας αγώνας δρόμου, με πρωταγωνιστή ένα μπαλάκι! Όλοι οι παίκτες έχουν μπροστά τους 5 ποτήρια μιας χρήσης, γεμάτα με νερό. Σκοπός του παιχνιδιού είναι το μπαλάκι-που θα πρέπει να είναι ελαφρύ- να περάσει από το ένα ποτήρι στο άλλο, με ένα φύσημα και μόνο! Καθόλου χέρια, καθόλου πόδια! Μόνο φυσάμε και ελπίζουμε να είμαστε πιο γρήγοροι από τους άλλους! Μην δω να κάνετε ζαβολιές! Όποιος κάνει ζαβολιά, ξεκινάει πάλι από την αρχή!
Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.