Έχετε σγουρά μαλλιά; Δοκιμάστε το ασύμμετρο καρέ

ασύμμετρο καρέ

Αν είστε απ’ τις τυχερές με σγουρά μαλλιά, και αναζητάτε νέες ιδέες για να ανανεώσετε το στυλ τους, σας βρήκαμε τα πιο κομψά χτενίσματα!

Κόψτε το πίσω μέρος κοντό και αφήστε τα μαλλιά να τελειώνουν μπροστά σε πιο μακριές μύτες. Αυτό το bomb χτένισμα, θα αναδεικνύει άψογα τις μπούκλες σας, εφαρμόζοντας μετά το λούσιμο λίγο αφρό.

bob me mites

Επιλέξτε ένα κλασσικό καρέ με φράντζα. Απλό στάιλινγκ αλλά πολύ περιποιημένο. Προτιμήστε να τονίσετε τις μπούκλες με λίγο τζελ:

καρε με φραντζα

Ζητήστε απ’ τον κομμωτή να σας κόψει ντεγκραντέ τα μαλλιά ώστε να μην έχουν πολύ όγκο, και μετά από κάθε λούσιμο στο σπίτι, απλά θα πρέπει να ισιώνετε τη φράντζα:

ισια φραντζα

Ένα ακόμη εύκολα διαχειρίσιμο κούρεμα για σγουρά μαλλιά, είναι το κοντό καρέ, που τελειώνει ψηλά στο σβέρκο. Με λίγο αφρό και λάδι για να μη φριζάρουν, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα όμορφα:

ΜΙΝΟΓΚ

Αν πάλι προτιμάτε τα μακριά μαλλιά, φροντίστε να τους εφαρμόζετε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και να σταθεροποιείτε τη φράντζα, με λακ, στο πλάι, ώστε να μην καλύπτει το πρόσωπο:

μακρια

Κι αν θέλετε κάτι πολύ μοντέρνο, ζητήστε να κουρέψουν εντελώς κοντά – σαν ξυρισμένα, τα μαλλιά στο πλαϊνό και πίσω μέρος. Αυτό το κούρεμα θα απογειωθεί αν βάψετε τα μαλλιά ξανθά ή κόκκινα:

μοντερο